Na úvod » Dům a zahrada » Plynový gril G21 Nevada BBQ kuchyně Premium Line, 7 hořáků + zdarma redukční ventil
Plynový gril s 6 základními hořáky, 1 bočním + 1 Infra Red hořákem. Grilovací kuchyně Nevada má 8 hořáků, vestavěný dřez s víkem/krájecím prkénkem a velkou pracovní plochu, chytře řešené odkládací prostory, vestavěný teploměr ve víku, systém Flame Tamer a prodlouženou záruku.
Grilovací kuchyně G21 Nevada s vestavěným dřezem, obrovskou pracovní plochou a chytře řešenými odkládacími prostorami je odpovědí na přání všech šéfkuchařů i milovníků grilování.
Vše na jednom místě – můžete zároveň grilovat, na bočním hořáku dusit přílohovou zeleninu a použité nádobí hned oplachovat ve vestavném dřezu, bez nutnosti přenášet grilovací vybavení neustále do domu a zpět.
Grilovací kuchyně Nevada je výborným řešením i pro komerční prostory – restaurace s letní terasou nebo zahrádkou, hotely, ubytovací zařízení, kempy a další vyhledávaná místa, kde standardní grily nestačí pokrýt zájem všech milovníků grilovaných specialit.
Co nesmí chybět v žádné kuchyni? Přeci dřez. A ten nechybí ani u grilu G21 BBQ Nevada Premium line. Vestavný dřez má i přívod na vodu ze zahradní hadice. A po opláchnutí nádobí dřez jen zakryjte prkénkem a rázem získáte větší pracovní plochu k přípravě pochoutek na letní grilování.
Pod hořáky a dřezem jsou vestavěné skříňky s dvířky pro ochranu uložených věcí před počasím nebo prachem. Uskladněte zde grilovací náčiní i nádobí nebo plynovou bombu ve dnech, kdy gril nepoužíváte.
Keramický Infra-Red hořák se zahřeje rychleji a má vyšší výhřevnost než klasické spodní hořáky. Díky tomu se opékané maso rychleji “zatáhne” a vytvoří ochrannou křupavou kůrku, takže všechna šťáva zůstane uvnitř a maso se nevysušuje.
Keramický hořák doplňuje výčet výhod vynikajícího grilu G21 BBQ Nevada. Díky jeho schopnosti zvýšit teplotu až na 250 - 300° C jej můžete využít k vaření i grilování. Umístění hořáku zaručuje zdravou úpravu pokrmů a na hořáku se nepřipaluje ani tuk nebo šťávy. Na keramickém hořáku můžete ugrilovat vynikající steak nebo celé kuře. Hořák je totiž výborný i pro grilování na grilovací jehle.
Grily G21 mají Infra-Red hořák umístěný na zadní straně. Teplo tak proudí horizontálně a na hořák nekape omastek z pečení. Pokud se chystáte na delší grilování, například kuřat vcelku, využijete jej naplno a stane se nepostradatelným. Výborný je i na minutky nebo steaky.
Přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje odkapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky pouze v místě hořáku, nedochází tak k přehřívání pouze jedné části mřížky, ale celá mřížka se vyhřívá rovnoměrně. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po speciální stříšce Flame Tamer do odkapávací misky ve spodní části grilu, což prodlužuje životnost hořáků.
Za kvalitu tohoto produktu ručíme 4 roky*. Ke standardní záruční lhůtě 2 roky získáte registrací na webu http://g21-warranty.com prodloužení záruky o další 2 roky. Využijte tuto možnost a po koupi se zdarma zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!
* Prodloužená záruka se nevztahuje na spotřební materiál (kryty hořáků, hořáky, spojovací plechy hořáků a odkapávací miska).