Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » Velké domácí spotřebiče » Chladničky » Vestavné chladničky monoklimatické » LIEBHERR SUIB 1550 Monoklimatická jednodvěřová chladnička BioFresh,80l,C

LIEBHERR SUIB 1550 Monoklimatická jednodvěřová chladnička BioFresh,80l,C

40.990 Kč
ks
Číslo výrobku:
999214851
Číslo karty:
999214851
EAN:
4016803055358
Výrobce:
Naše cena s DPH:
40.990 Kč
Naše cena bez DPH:
33.874,14 Kč
Termín dodání:
POSLEDNÍ KUSY U VÝROBCE
Energetická třída:
C
Výška (cm):
82
Šířka (cm):
60
Hloubka (cm):
55

Popis výrobku

LIEBHERR SUIB 1550

product_technology_image
BioFresh

Více jak dvě dekády firma LIEBHERR velmi úspěšně nabízí zákazníkům v celosvětovém měřítku svoji patentovanou technologii BioFresh. Synonymem pro BioFresh jsou: vitamíny, minerály, bílkoviny, stopové prvky, čerstvost, svěžest, energie, výkonnost a zdravý životní styl. Jedinečný BioFresh nelze zaměňovat s takzvanými „nulovými zónami“. Všichni přece slibují to samé, dlouhodobou čerstvost, svěžest a zdravý životní styl.

Čím se tedy BioFresh odlišuje od ostatních, takzvaných „nulových zón“?

  1. BioFresh zóna je součástí chladničky, ale je klimaticky i prostorově oddělena, včetně samostatných prostorových čidel teploty.
  2. Teplota v BioFresh zónách je stabilně udržována těsně nad bodem mrazu, což značně omezuje aktivitu bakterií.
  3. BioFresh zóny jsou aktivně zásobovány vzdušnou vlhkostí s možností její následné regulace, dle potřeby uložených potravin. Mohou se tedy používat jako HydroSafe – ovoce, zelenina, nebo DrySafe – maso, sýry, ryby a mléčné produkty.
  4. BioFresh zóny potraviny nevysušují, nevystavují nežádoucímu teplotnímu kolísání a nemísí pachy s mrazničkou.
  5. Klimatické prostředí v BioFresh zónách udrží potraviny nutričně aktivní, čerstvé a chutné až dvanáctkrát déle (dle druhu), než v běžné chladničce.
  6. V boxech BioFresh, obzvláště v HydroSafe zóně se vzdušnou vlhkostí na úrovni cca 90%, se netvoří žádná kondenzace vody. Proto nemusíte do BioFresh boxů vkládat žádné podložky, redukce, ani rošty, které zamezují kontaktu zkondenzované vody s uloženými potravinami. Tím nedochází ke znehodnocování potravin vodním kondenzátem, která se jinak shromažďuje na dně úložných boxů
product_technology_image
Integrované vestavné spotřebiče

Spotřebiče lze bez problému umístit za nábytkové dveře a tak je perfektně integrovat do sestavy kuchyňského nábytku. Tím vznikne opticky jednotná kuchyňská linka. Za povšimnutí také stojí dvě odlišné řešení montáže dveří nábytku. Montáž s pevným uchycením dveří: Dveře nábytku jsou instalovány pouze na dveře spotřebiče, na kterých spočívají svojí celou hmotností. Dveře nábytku nejsou montážně spojeny pomocí pantů s korpusem skříně. Montáž s pohyblivým uchycením dveří: Dveře nábytku jsou upevněny pomocí pantů přímo na korpus skříně a s dveřmi spotřebiče jsou spojeny pouze vodicí lištou. Při otevírání a zavírání se nábytkové dveře pohybují po této liště ve vzájemném souladu se dveřmi přístroje. Hmotnost nábytkových dveří je nesena hlavně panty korpusu.

 

product_technology_image
Pevné uchycení dveří

Dveře nábytku jsou instalovány pouze na dveře spotřebiče, na kterých spočívají celou svou hmotností. Dveře nábytku nejsou montážně spojeny pomocí pantů s korpusem skříně.

product_technology_image
SoftSystem

Díky integrovanému zavíracímu mechanismu SoftSystem se dveře spotřebičů zavírají automaticky při otevření v úhlu přibližně 35°. SoftSystem zaručuje jemné zavření dveří a stabilitu všech uložených potravin a lahví i pokud jsou dveřní police zcela zaplněny a jsou zavřeny velkou, až neúměrnou silou.

 

product_technology_image
Zaměnitelný směr otevírání dveří

Přístroje se z výrobních závodu dodávají standardně s otevíráním dveří doprava. Možnost změnit směr otevírání dveří napomůže k dokonalé prostorové integraci a sladění s interiérem kuchyně. Pozor, existují ale výjimky. Například u modelů ECBN, kde je pouze trvalé levé nebo trvalé pravé umístění pantů.

Rozměry

Rozměry zabaleného zboží pro přepravu (VxŠxH): 88,3 cm x 61,5 cm x 61,7 cm
Váha zabaleného zboží: 40,1 kg

Rozměry rozbaleného zboží (VxŠxH): 82 cm x 60 cm x 55 cm
Váha rozbaleného zboží: 37,6 kg

Parametry

Kategorie: 
Chladničky
Způsob umístění: 
Vestavný spotřebič
Roční spotřeba energie: 
71 kWh/rok
Energetická třída: 
C
Spotřeba energie za 24 h: 
0,19 kWh
 
Užitný objem celkem: 
80 l
Užitný objem části BioFresh: 
80 l
Hlučnost: 
37 dB
Klimatická třída: 
SN-T
Teplotních zón: 
1
Počet chladících okruhů: 
1
Počet kompresorů: 
1
Napětí: 
220-240 V
Frekvence: 
50 Hz
 
 
 
 

Ovládaní a kontrola

Displej: 
MagicEye s LCD ukazatelem teploty
Ukazatel teploty: 
vnitřní, digitální
Způsob ovládání: 
tlačítka
Umístění ovládání: 
za dveřmi
Signalizace poruchy: 
zvuková, optická
Akustický alarm otevřených dveří

Design

Umístění pantů dveří: 
vpravo, lze zaměnit
Montáž dveří: 
pevné uchycení dveří