Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dellinger » Nůž Dellinger kuchařský Chef Carbon Fragment

Nůž Dellinger kuchařský Chef Carbon Fragment

není skladem
Pro objednávku nás prosím kontaktujte na obchod@jihoceskeelektro.cz
Číslo výrobku:
P6340565
Číslo karty:
208536
EAN:
8595705403260
Výrobce:
Naše cena s DPH:
2.999 Kč
Naše cena bez DPH:
2.478,37 Kč
Termín dodání:
není skladem

Popis výrobku

Kuchařský nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracovaní ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní a kvalitní nůž. Díky zužování hřbetu a ostří do špičky má nůž ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Krájení bylinek nebo ořechů vám umožní i kolébkové krájení díky výše položenému hrotu. Nůž měří 330 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Kuchařský nůž
  • Vhodný pro venkovní kuchyně
  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Moderní design
  • 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
  • Krásný vzor na čepeli
  • Vhodný jako dárek 

Nůž Dellinger  

110 vrstev oceli

Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.

Moderní karbonová rukojeť 

Kuchařský nůž Boning patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.

 

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Model: Chef
  • Série: Carbon Fragment
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, černá, šedá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel 
  • Materiál rukojeti: karbon
  • Hmotnost: 190 g
  • Délka čepele: 200 mm
  • Délka rukojeti: 125 mm

 Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž