Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dům a zahrada » Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment

Nůž Dellinger plátkovací Slice Carbon Fragment

skladem
2.799 Kč
ks
Číslo výrobku:
P6340566
Číslo karty:
208537
EAN:
8595705403253
Výrobce:
Naše cena s DPH:
2.799 Kč
Naše cena bez DPH:
2.313,09 Kč
Termín dodání:
skladem

Popis výrobku

Plátkovací nůž Slice značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracovaní ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní a kvalitní nůž. Díky úzké a dlouhé čepeli je ideální pro krájení na tenké plátky. Využijte ho pro krájení sýra, šunky, syrového nebo již zpracovaného masa a dalších potravin. Nůž měří 300 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.

Hlavní přednosti

  • Plátkovací nůž
  • Vhodný pro venkovní kuchyně
  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Moderní design
  • 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
  • Krásný vzor na čepeli
  • Vhodný jako dárek 

 

110 vrstev oceli

Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.

Moderní karbonová rukojeť 

Plátkovací nůž Slice patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Model: Slice
  • Série: Carbon Fragment
  • Určení: kuchyňský nůž
  • Barevné provedení: nerez, černá, šedá
  • Materiál čepele: japonská damašková ocel 
  • Materiál rukojeti: karbon
  • Hmotnost: 148 g
  • Délka čepele: 170 mm
  • Délka rukojeti: 115 mm

 Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž