Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dům a zahrada » Nůž Dellinger japonský kuchařský na zeleninu Nakiri 170 mm Okami 3 layers AUS10

Nůž Dellinger japonský kuchařský na zeleninu Nakiri 170 mm Okami 3 layers AUS10

skladem
1.999 Kč
ks
Číslo výrobku:
P6340603
Číslo karty:
217417
EAN:
8595705400092
Výrobce:
Naše cena s DPH:
1.999 Kč
Naše cena bez DPH:
1.651,97 Kč
Termín dodání:
skladem

Popis výrobku

Kuchařský nůž na zeleninu Nakiri od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky svému tvaru na první pohled vypadá jako sekáček na maso. S jeho pomocí snadno nakrájíte zeleninu na malé kostičky nebo proužky, například zelí. Kromě toho čepel můžete využít pro přenášení surovin k hrnci či pánvi.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Odolná čepel – ze 2 vrstev nerezové oceli s různou tvrdostí
  • Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
  • Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
  • Krásný japonský design

Odolná čepel v japonském stylu

Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho jádro tvoří 2 vrstvy nerezové oceli rozdílných tvrdostí. Díky těmto vrstvám je nůž mimořádně odolný. Čepel v matném odstínu (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné broušení. Tato úprava skryje škrábance. Jelikož je nůž mimořádně ostrý, zachovají si krájené potraviny svůj tvar a strukturu.

Kvalitní rukojeť

Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní materiál G-10. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt se znakem samuraje. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
  • S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Série: Okami
  • Model: K-HAUS7NA
  • Určení: nůž
  • Typ nože: na zeleninu (Nakiri)
  • Tvrdost jádra čepele: 58–62 Rockwella
  • Barva: černá
  • Materiál čepele: japonská ocel AUS-10
  • Materiál rukojeti: G-10
  • Hmotnost: 260 g
  • Délka ostří: 170 mm
  • Délka rukojeti: 130 mm
  • Celková délka: 310 mm

Obsah balení

  1. 1x kuchyňský nůž