Na úvod » Dellinger » Nůž Dellinger japonský kuchařský na zeleninu Nakiri 170 mm Okami 3 layers AUS10
Kuchařský nůž na zeleninu Nakiri od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky svému tvaru na první pohled vypadá jako sekáček na maso. S jeho pomocí snadno nakrájíte zeleninu na malé kostičky nebo proužky, například zelí. Kromě toho čepel můžete využít pro přenášení surovin k hrnci či pánvi.
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho jádro tvoří 2 vrstvy nerezové oceli rozdílných tvrdostí. Díky těmto vrstvám je nůž mimořádně odolný. Čepel v matném odstínu (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné broušení. Tato úprava skryje škrábance. Jelikož je nůž mimořádně ostrý, zachovají si krájené potraviny svůj tvar a strukturu.
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní materiál G-10. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt se znakem samuraje. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.