Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Elektro » LIEBHERR XRFst 5295 Peak BioFresh NoFrost

LIEBHERR XRFst 5295 Peak BioFresh NoFrost

Pro objednávku nás prosím kontaktujte na obchod@jihoceskeelektro.cz
Číslo výrobku:
997204751
Číslo karty:
997204751
EAN:
4016803144076
Naše cena s DPH:
125.990 Kč
Naše cena bez DPH:
104.118,14 Kč
Termín dodání:
není skladem
Energetická třída:
Objem chladničky:
387
Objem mrazničky:
278
Výška (cm):
Šířka (cm):
120
Hloubka (cm):
67.5
Hmotnost (kg):
172
Objem:
663

Bonusové výrobky

Popis výrobku

 

BioFresh s HydroBreeze

Chtěli byste chladit ovoce a zeleninu jako profesionálové? HydroBreeze vás nadchne: Studená mlha v kombinaci s teplotou v přihrádce těsně nad 0 °C potraviny mimořádně povzbudí a jsou pak déle trvanlivé. A mlha vytváří vizuální wow efekt. HydroBreeze se aktivuje každých 90 minut na 4 sekundy a při otevření dveří na 8 sekund.

BioFresh s HydroBreeze

Přihrádka na ovoce a zeleninu

Křupavý salát nebo jahody: Nejcitlivější potraviny si zaslouží zvláštní místo, aby zůstaly déle čerstvé: Přihrádky BioFresh. V přihrádce na ovoce a zeleninu se teplota blíží 0 °C. V kombinaci s vlhkostí vzduchu, která v této přihrádce převládá, a díky jejímu těsnému uzavření je zde nebalenému ovoci a zelenině obzvláště dobře. Nemusíte nic nastavovat.

Přihrádka na ovoce a zeleninu

Přihrádka na maso a mléčné výrobky

Chtěli byste, aby delikátní telecí filé nebo čerstvé mléko zůstalo čerstvé co nejdéle? O to se postarají přihrádky BioFresh: V přihrádce na maso a mléčné výrobky se teplota blíží 0 °C – ideální podmínky pro skladování i těch nejcitlivějších potravin. A to nejlepší: Všechno je z výroby perfektně nastaveno k okamžitému použití – pro delší čerstvost.

Přihrádka na maso a mléčné výrobky

NoFrost

Když otevřete mrazničku, chcete vidět zmrazené potraviny – ale rozhodně ne led nebo námrazu. NoFrost chrání mrazicí prostor před nechtěnou námrazou, která spotřebovává hodně drahé energie. NoFrost znamená: Už žádné pracné a časově náročné rozmrazování mrazničky, více času na jiné věci – a navíc úspora peněz.

NoFrost

InfinitySpring

Zdroj čerstvé, chladné pitné vody ve vaší kuchyni: To, co zní jako pohádka, se nazývá InfinitySpring. Dávkovač vody umožňuje odběr vody bez odkapávání a poskytuje čerstvou studenou vodu. Jednoduše aktivujte panel karafou nebo sklenicí a vychutnejte si vodu. Nebudete muset kupovat láhve vody a budete se chovat ekologicky.

InfinitySpring

Integrovaný SmartDeviceBox

Váš Liebherr je v kuchyni – ale pokud chcete, může být také kdykoli na internetu: Integrovaný SmartDeviceBox otevírá dveře všem výhodám Smart Home. Jednoduše zastrčte do zásuvky, zapněte a připojte svůj Liebherr k síti přes WLAN.

Integrovaný SmartDeviceBox

SmartSteel

Díky povrchu SmartSteel se puristický design spotřebiče skvěle hodí do každé kuchyně. Horizontální lak zvýrazňuje nerezovou ocel a dodává jí hedvábný lesk a příjemný omak. Speciální povrchová úprava minimalizuje stopy otisků prstů a dodává povrchu odolnost proti poškrábání. Nic tak neruší vysoce kvalitní exteriér.

SmartSteel

Osvětlení pro příjemnou atmosféru

Světlo vytváří speciální designové akcenty – i ve vaší chladničce: pomocí našeho osvětlení pro příjemnou atmosféru. Obvodové osvětlení vytváří v interiéru jedinečné akcenty. A společně se zadní stěnou v designu SmartSteel a vysoce lesklým černým ventilátorem vytváří prostředí s jedinečnou atmosférou.

Osvětlení pro příjemnou atmosféru

LightTower

Optimálně osvětlený vnitřní prostor vás potěší: Světla LightTower ukáží potraviny v tom nejlepším světle a jsou umístěna tak, aby osvětlila vždy celou plochu vaší plné chladničky. Jelikož jsou světla LightTower integrována do bočních stěn, zůstane navíc dostatek prostoru pro vaše potraviny.

LightTower

Displej Touch & Swipe

Váš Liebherr vás bude poslouchat na pokyn prstu: Díky displeji Touch & Swipe budete svoji chladničku obsluhovat intuitivně a velmi snadno. Funkce, jako „SuperCool“, jednoduše zvolíte klepnutím a přejetím prstem na barevném displeji. Stejně snadno můžete regulovat teplotu. Co když displej právě neovládáte? Pak vám bude ukazovat skutečnou teplotu.

Displej Touch & Swipe

SmartSteel ve vnitřním prostoru

SmartSteel na vnitřních dveřích a zadní stěně dodá vašemu spotřebiči Liebherr elegantní vzhled. Ale SmartSteel si zamilují i vaše potraviny: Nerezová ocel je totiž pro potraviny bezpečná a hygienická. SmartSteel také snižuje viditelnost otisků prstů, díky čemuž je pohled na spotřebič ještě krásnější.

SmartSteel ve vnitřním prostoru

IceTower

IceTower díky zásobě kostek ledu o hmotnosti až 8 kg zajistí, aby chlazené nápoje na vaší párty nikdy nedošly. Lopatka na kostky ledu a výsuvná deska na teleskopických kolejničkách vám umožní pohodlný přístup a nabírání kostek ledu. Díky speciální vkládací misce můžete uložit i menší množství ledu a níže zmražené potraviny. Zásuvka nacházející se vedle nabízí úložný prostor pro hluboce zmražené potraviny.

IceTower

LED osvětlení IceMaker

Dopřejte si každý den malý pocit štěstí: Stačí se podívat na čerstvé kostky ledu. Osvětlení IceMaker nechá kostky ledu krásně vyniknout. LED osvětlení se aktivuje automaticky při otevření dveří. Pohled na osvětlené kostky ledu vás bude bavit – a vyvolá chuť na drink s ledem.

LED osvětlení IceMaker

Lopatka na kostky ledu

Ať už porcujete, nebo přepravujete – pomocí lopatky na kostky ledu, která je dodávaná jako příslušenství ke spotřebičům Liebherr, vám půjde obojí snadno od ruky. Díky šikmé poloze hrotu a ergonomické rukojeti se kostky ledu dostanou rychle a jednoduše ze zásobníku IceTower do vašich nápojů. Tato robustní lopatka na kostky ledu, která je vyrobena z pevného plastu, je kromě toho i potěšením pro oči – hlavní podíl na tom má matný povrch v průhledném ledovcově zeleném odstínu.

Lopatka na kostky ledu

SoftSystem

Od snídaně až po půlnoční svačinu – existuje mnoho důvodů pro otevření a zavření chladničky. A s vaším spotřebičem Liebherr je to opravdu zábava: Díky SoftSystemu se dvířka chladničky jemně tlumeně a bezpečně, stejně jako příjemně lehce a tiše zavírají. Láhve uložené ve vnitřních dveřích zůstávají bezpečně stát – nic nedrnčí ani se nehýbe.

SoftSystem

SoftTelescopic

Těšte se na otvírání přihrádek BioFresh: Nejen kvůli čerstvým potravinám – ale také proto, že otevírání je tak snadné a zavírání je automatické a tlumené. Zajišťují to teleskopické kolejničky, na kterých vám přihrádky hladce pojedou naproti. A protože přihrádky úplně vyjedou, budete mít nejlepší přehled o jejich obsahu.

SoftTelescopic

EasyOpen

Znáte to? Když při ukládání nákupu do mrazničky zjistíte, že jste na nějakou potravinu zapomněli, musíte při otevírání dveří vyvinout velkou sílu. To se vám u spotřebiče Liebherr nestane: Díky funkci EasyOpen lze dveře pohodlně a jednoduše otevřít i několikrát za sebou.

EasyOpen

Tyčová rukojeť (s integrovaným otevíracím mechanismem)

Snadné otevírání: Praktická a elegantní tyčová rukojeť s integrovaným otevíracím mechanismem vám umožní otevírat dveře spotřebiče s minimálním úsilím – i když je otevřete několikrát za sebou. Elegantní rukojeti v minimalistickém provedení jsou dalším atraktivním prvkem vašeho chladicího spotřebiče.

Tyčová rukojeť (s integrovaným otevíracím mechanismem)

InteriorFit

Doveďte puristický design své kuchyně k dokonalosti: Naše chladničky přesně zapadnou do výklenku o hloubce 60 cm. Pouze dveře vyčnívají v definované vzdálenosti a umožňují optimální přístup k zapuštěnému úchytu nebo pákové rukojeti. Vaše kuchyň tak bude trvale upoutávat pozornost – se spotřebičem Liebherr jako ústředním designovým prvkem.

InteriorFit


Obecné informace o produktu

SFNstd 529i Peak NoFrost Technická data

Skupina výrobku Volne stojící mraznička s NoFrost
GTIN 4016803132196
Série Peak
 

Výkon a spotřeba

Energetická třída D
Spotřeba energie za 24 h 0,545 kWh / 24 h
Spotřeba energie za rok 199 kWh/a
Klimatická třída SN-T
Hlučnost 34 dB
Třída hlučnosti B
Příkon 1,3 A 264,6 W
Napětí 220-240 V ~
Frekvence 50-60 Hz
 

Ovládání a funkce

Ovládání 2,4“ TFT displej barevný, displej Touch & Swipe
Počet teplotních zón 1
Počet regulovatelných chladicích okruhů 1
Teploměr Mrazicí část
SuperFrost Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm mrazicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
BottleTimer Nastavitelné v aplikaci
IceCubeTimer
NightMode Nastavitelné v aplikaci
Zámek displeje Nastavitelné na spotřebiči
Ovládání Dotyk a posunutí
Řešení připojení k síti * Integrováno, pevně namontováno
 
Mrazící část
Rozsah teploty mrazící cást -15 °C až -28 °C
Technologie chlazení NoFrost
Poloha mrazící části
Proces odmrazování automatický
Mrazicí kapacita 24 h podle GS ** 18,00 kg / 24 h
Zásuvky v mrazící části 7
z toho na teleskopických výsuvech 4
FrostSafe Zcela uzavřené zásuvky s průhlednou přední stěnou
Systém výsuvných zásuvek v mrazicí části Částečně vysouvací teleskopické kolejnice
Zásuvka s komfortní funkcí naklápění
Vnitrní osvetlení mrazící části LED osvětlení
VarioSpace
SpaceBox
IceMaker Ano
Druh hadice Pancéřová flexibilní hadice
Osvětlení přihrádky IceMaker
Výroba kostek ledu 0,8 kg / 24 h
Zásoba ledových kostek 8 kg
EasyTwist-Ice Nein
IceTower
Miska na ledové kostky
Počet misek na kostky ledu 0
Počet vodních filtrů 0
Počet akumulátorů chlazení 2
Zmrazovací podnos 1
Pocet hvezdicek 4
Doba skladování při poruše podle GS ** 16 h
 
Design a materiály
InteriorFit
Materiál dveří Dveře z ušlechtilé oceli s materiálem SmartSteel
Materiál nastavitelných polic v mrazicí části Sklo
Barva nerezová ocel
Barva dveří nerezová ocel
Materiál bočnic Nerez se SmartSteel
Madlo Pákové madlo
 
Konstrukce a instalace
EasyOpen
Pomocné zavírací
Směr otevírání dveří Levý vyměnitelný
Změna strany otevírání dveří Lze oboustranně
Úhel otevření dveří 115°
Dveřní těsnění Vyměnitelné
Výškově nastavitelné nohy 2
Transportní madla vpredu a vzadu
Transportní kolecka vzadu
Odvětrání Přední větrání
Typ konektoru Euro
Přívodní kabel (délka) 2.100 mm
 
Specifikace
Celkový objem *** 277 l
Objem mrazicích přihrádek 278 l
Z toho 4hvězdičková mrazící část 277,9 l
Vnější rozměry: výška / šířka / hloubka 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Výška / šířka / hloubka (s obalem) 1.927,0 / 615,0 / 767,0 mm
Váha (bez obalu) 82,3 kg
Váha (s obalem) 85,5 kg

Obecné informace o produktu

LIEBHERR XRFst 5295 Peak BioFresh NoFrost

Skupina výrobku Samostatně stojící chladnička s technologií BioFresh Professional
GTIN 4016803129837
Série Peak
 
Výkon a spotřeba
Energetická třída C
Spotřeba energie za 24 h 0,295 kWh / 24 h
Spotřeba energie za rok 108 kWh/a
Klimatická třída SN-T
Hlučnost 34 dB
Třída hlučnosti B
Příkon 1,2 A
Napětí 220-240 V ~
Frekvence 50-60 Hz
 

Ovládání a funkce

Ovládání 2,4“ TFT displej barevný, displej Touch & Swipe
Počet teplotních zón 2
Počet regulovatelných chladicích okruhů 1
Teploměr Chladicí část a přihrádka BioFresh
HumidityPlus
SuperCool Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
Dveřní alarm chladicí části Nastavitelné na spotřebiči a v aplikaci
NightMode Nastavitelné v aplikaci
Zámek displeje Nastavitelné na spotřebiči
Ovládání Dotyk a posunutí
BottleTimer
Řešení připojení k síti * Integrováno, pevně namontováno
 

Chladící část

Rozsah nastavení teplot +3 °C až +9 °C
Vnitřní osvětlení chladicí části BioFresh s funkcí HydroBreeze / Přihrádka na maso a mléčné výrobky / Přihrádka na ovoce a zeleninu
Technologie čerstvosti BioFreshProfessional
Pocet prihrádek BioFresh 3
Vnitřní osvětlení přihrádky BioFresh LED osvětlení
Proces odmrazování automatický
Filtr FreshAir Ve ventilu
Systém vysouvacích zásuvek v chladicí části Plně vysouvací teleskopické kolejnice se samočinným zasouváním a tlumením zavírání
Vnitřní osvětlení chladící části Oboustranný světelný panel
Počet úložných ploch chladící části 6
Z toho dělitelných 1
z toho výškově nastaviletných 5
VarioSafe
InfinitySpring Dávkovač vody ve vnitřním prostoru
Skladování lahví Integrováno
Anzahl EasyFresh-Safe(s) 0
Box na láhve 2
Pocet boxu na konzervy 2
VarioBox Výsuvné
Pocet VarioBoxu 1
Dóza na máslo
Přihrádka na vejce Variabilní
Počet systémů FlexSystem 1
Dverní odkladac Přihrádka na láhve a konzervy
Výškově nastavitelná police na vnitřní straně dveří Nastavitelné po krocích
Druh hadice Pancéřová flexibilní hadice
 
Design a materiály
InteriorFit
Suchý zadní panel
Zadní stěna ze suchého materiálu Nerez se SmartSteel
Vnitřní dekor dveří SmartSteel
Materiál odkládacích policek ve dverích Sklo s lištou z ušlechtilé oceli
Materiál odkládací plochy, chladící cást Sklo
Materiál dveří Dveře z ušlechtilé oceli s materiálem SmartSteel
Barva nerezová ocel
Barva dveří nerezová ocel
Materiál bočnic nerezová ocel
Madlo Pákové madlo
 
Konstrukce a instalace
 
Pomocné zavírací
Směr otevírání dveří Pravý vyměnitelný
Změna strany otevírání dveří Lze oboustranně
Úhel otevření dveří 115°
Dveřní těsnění Vyměnitelné
Výškově nastavitelné nohy 2
Transportní madla vpredu a vzadu
Transportní kolecka vzadu
Odvětrání Přední větrání
Typ konektoru Euro
Přívodní kabel (délka) 2.000 mm
 
Specifikace
Vnější rozměry: výška / šířka / hloubka 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Výška / šířka / hloubka (s obalem) 1.927,0 / 615,0 / 767,0 mm
Váha (bez obalu) 81,6 kg
Váha (s obalem) 87 kg
Celkový objem ** 386 l
Objem chladicích částí 387 l
z toho Biofresh 140,6 l

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz