Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dům a zahrada » Domácnost » Kuchyně a jídelna » Kuchyňské nože » Nože » Nůž Dellinger šéfkuchaře ko-Santoku 5,5" Buffalo Olive Octagon 140 mm

Nůž Dellinger šéfkuchaře ko-Santoku 5,5" Buffalo Olive Octagon 140 mm

není skladem
Pro objednávku nás prosím kontaktujte na obchod@jihoceskeelektro.cz
Číslo výrobku:
P6340617
Číslo karty:
218579
EAN:
8595705407565
Výrobce:
Naše cena s DPH:
1.799 Kč
Naše cena bez DPH:
1.486,69 Kč
Termín dodání:
není skladem

Popis výrobku

Nůž šéfkuchaře ko-Santoku od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Je menší, proto je vhodný pro drobnější ruku. Kratší čepel a nízká hmotnost umožňují snadnou a pohodlnou manipulaci. Využijete ho pro přesné a rychlé krájení a sekání. Nůž je vhodný jak pro praváky, tak pro leváky.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Odolná čepel – z 66 vrstev damaškové oceli
  • Krátká čepel pro přesné řezání a sekání
  • Pohodlná manipulace díky nízké hmotnosti
  • Stylový design
  • Odolná rukojeť z olivového dřeva
  • Bolster z buvolího rohu

Odolná čepel ve stylovém designu

Pořiďte si opravdu kvalitní nůž. Jeho čepel tvoří 66 vrstev damaškové oceli VG10. Díky těmto vrstvám s tvrdostí 61+/-1 je mimořádně odolná. Zdobí ji zajímavý, téměř hypnotický vzor Ice Hypnosis, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli. Nůž se tak snadno udržuje a zachová si po dlouhou dobu svou ostrost. Čepel je vhodná k broušení na vodních kamenech.

Nůž Dellinger šéfkuchaře ko-Santoku Buffalo Olive Octagon 140 mm

Kvalitní rukojeť

Osmihranná rukojeť nože z krásného olivového dřeva je zakončená bolstrem z pravého buvolího rohu. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu, lze snadno leštit. Díky ergonomickému tvaru a perfektnímu vyvážení se vám nůž pohodlně drží v ruce. 

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
  • S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Na broušení nože použijte diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Série: Buffalo Olive Octagon
  • Určení: nůž
  • Typ nože: ko-Santoku
  • Tvrdost jádra čepele: 61+/-1 Rockwella
  • Materiál čepele: damašková ocel VG10
  • Materiál rukojeti: olivové dřevo, buvolí roh
  • Síla čepele: 2 mm
  • Hmotnost: 90 g
  • Délka ostří: 140 mm
  • Celková délka: 275 mm

Obsah balení

  1. 1x ko-Santoku nůž