Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dellinger » Nůž Dellinger vykošťovací Honesuki Boning 6" Buffalo Olive Octagon 150 mm

Nůž Dellinger vykošťovací Honesuki Boning 6" Buffalo Olive Octagon 150 mm

skladem
1.699 Kč
ks
Číslo výrobku:
P6340618
Číslo karty:
218580
EAN:
8595705407558
Výrobce:
Naše cena s DPH:
1.699 Kč
Naše cena bez DPH:
1.404,05 Kč
Termín dodání:
skladem

Popis výrobku

Kuchařský vykošťovací nůž z řady Buffalo Olive Octagon od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky zakřivené čepeli ho využijete při odřezávání masa od kostí, vykosťování a odstraňování šlach.  

Hlavní přednosti

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Odolná čepel – z 66 vrstev damaškové oceli
  • Čepel s ostrým hrotem pro porcování ryb
  • Vhodný pro všestranné využití
  • Stylový design
  • Odolná rukojeť z olivového dřeva
  • Bolster z buvolího rohu 

Kvalitní provedení

Čepel tvoří 66 vrstev damaškové oceli VG10. Díky těmto vrstvám s tvrdostí 61+/-1 je mimořádně odolná. Zdobí ji zajímavý, téměř hypnotický vzor Ice Hypnosis, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli. Nůž se tak snadno udržuje a zachová si po dlouhou dobu svou ostrost. 

 Dellinger vykošťovací Honesuki Boning Buffalo Olive Octagon 150 mm

Kvalitní rukojeť

Osmihranná rukojeť nože z krásného olivového dřeva je zakončená bolstrem z pravého buvolího rohu. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu, lze snadno leštit. Díky ergonomickému tvaru a perfektnímu vyvážení se vám nůž pohodlně drží v ruce. 

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
  • S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Na broušení nože použijte diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Série: Buffalo Olive Octagon
  • Určení: nůž
  • Typ nože: Honesuki/Boning (vykošťovací)
  • Tvrdost jádra čepele: 61+/-1 Rockwella
  • Materiál čepele: damašková ocel VG10
  • Materiál rukojeti: olivové dřevo, buvolí roh
  • Síla čepele: 2 mm
  • Hmotnost: 90 g
  • Délka ostří: 150 mm
  • Celková délka: 285 mm

Obsah balení

  1. 1x vykošťovací nůž