Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
Doprava zdarma

Na úvod » Dům a zahrada » Nůž Dellinger Chef 8,5" Buffalo Olive Octagon 215 mm

Nůž Dellinger Chef 8,5" Buffalo Olive Octagon 215 mm

není skladem
Pro objednávku nás prosím kontaktujte na obchod@jihoceskeelektro.cz
Číslo výrobku:
P6340621
Číslo karty:
218582
EAN:
8595705407589
Výrobce:
Naše cena s DPH:
2.299 Kč
Naše cena bez DPH:
1.899,89 Kč
Termín dodání:
není skladem

Popis výrobku

Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Je ideální pro zpracování zeleniny, ovoce nebo masa. Využijete ho pro kolébkové krájení, řezání na plátky nebo sekání bylin. Nůž je vhodný jak pro praváky, tak pro leváky.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní provedení čepele i rukojeti
  • Odolná čepel – z 66 vrstev damaškové oceli
  • Zužující se hřbet i ostří
  • Ideální ke krájení, sekání a drcení
  • Stylový design
  • Odolná rukojeť z olivového dřeva
  • Bolster z buvolího rohu

Odolná čepel Sheepsfoot

Pořiďte si opravdu kvalitní nůž s ostrou čepelí. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky, mají tedy ideální tvar pro krájení všech surovin. Výše položený hrot umožňuje pohodlné kolébkové krájení.

Kvalitní provedení

Čepel tvoří 66 vrstev damaškové oceli VG10. Díky těmto vrstvám s tvrdostí 61+/-1 je mimořádně odolná. Zdobí ji zajímavý, téměř hypnotický vzor Ice Hypnosis, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli. Nůž se tak snadno udržuje a zachová si po dlouhou dobu svou ostrost. Čepel je vhodná k broušení na vodních kamenech.

Nůž Dellinger Chef Buffalo Olive Octagon 215 mm

Kvalitní rukojeť

Osmihranná rukojeť nože z krásného olivového dřeva je zakončená bolstrem z pravého buvolího rohu. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu, lze snadno leštit. Díky ergonomickému tvaru a perfektnímu vyvážení se vám nůž pohodlně drží v ruce. 

Jak se o nůž starat

  • Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
  • S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
  • Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
  • Na broušení nože použijte diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

  • Značka: Dellinger
  • Série: Buffalo Olive Octagon
  • Určení: nůž
  • Typ nože: šéfkuchařský (Chef/Gyuto)
  • Tvrdost jádra čepele: 61+/-1 Rockwella
  • Materiál čepele: damašková ocel VG10
  • Materiál rukojeti: olivové dřevo, buvolí roh
  • Síla čepele: 2 mm
  • Hmotnost: 160 g
  • Délka ostří: 215 mm
  • Celková délka: 370 mm

Obsah balení

  1. 1x šéfkuchařský nůž